De Roofvogelhoeve

Ultimate Sky Experience VIP

De ultieme vliegende belevenis

Bij deze VIP workshop komt u alleen of met een klein gezelschap genieten van onze prachtige roofvogels - én gaat kiest u zelf het luchtruim!

Tijdens deze workshop wordt u ontvangen door de valkenier en krijgt u een rondleiding over onze roofvogelhoeve waarbij de valkenier u alles vertelt over de dagelijkse training en verzorging. Na deze uitleg krijgt u ruim de gelegenheid verschillende roofvogels en uilen op de valkeniershandschoen vast te houden en vragen te stellen aan de valkenier.

Natuurlijk gaat u daarna samen met de valkenier enkele vogels laten vliegen en krijgt u de spectaculaire vrije vluchten van deze imposante vogels te zien.

En dan, als u denkt dat u uitgevlogen bent, staat er een paramotor-piloot voor u klaar. Na de nodige uitleg en instructie zult u samen opstijgen en slaat u uw eigen vleugels uit tijdens een schitterende kennismakingsvlucht paramotor vliegen.

Let op! Helaas is het momenteel door de Coronamaatregelen en een lange wachtrij niet mogelijk om een paramotorvlucht te boeken. Houd onze website in de gaten om te zien wanneer een paramotorvlucht weer mogelijk is. Verder kan deze workshop, vanwege de paramotorvlucht, enkel doorgaan bij de juiste weersomstandigheden. Graag overleggen we met u over een passende invulling.

 • De ultieme vliegende belevenis
  De ultieme vliegende belevenis
 • Fantastische vrije vlucht
  Fantastische vrije vlucht
 • Kies zelf het luchtruim
  Kies zelf het luchtruim
 • Vlieg mee met onze vogels
  Vlieg mee met onze vogels

2,5 uur
1 - 4 personen
¤ 250,- p.p.

Meer informatie of een boeking aanvragen?

Ja, ik wil graag meer weten over 'Ultimate Sky Experience VIP'!
 * Dit veld is verplicht
 * Graag een geldig emailadres invullen.
 * Dit veld is verplicht