De Roofvogelhoeve

The Hunting Experience

Voor échte jagers!

Tijdens deze workshop wordt u meegenomen in de wereld van de traditionele en de moderne valkerij. Na deze kennismaking krijgt u de gelegenheid om te ervaren hoe het voelt om zo’n machtig jachtdier op de valkeniershandschoen te dragen.

Tijdens deze workshop wordt u meegenomen in de wereld van de traditionele en moderne valkerij. De valkenier neemt u tijdens een presentatie mee vanaf de geschiedenis en het ontstaan van de valkerij tot de moderne valkerij van vandaag de dag…

Na deze inleiding gaat u samen met de valkenier de vogels bekijken en zal hij u alles vertellen over de vogels, training en verzorging. Na deze kennismaking krijgt u de gelegenheid om te ervaren hoe het voelt om zo’n machtig jachtdier op de valkeniershandschoen te dragen, en zal de valkenier enkele vogels voor u laten vliegen.

U gaat onder andere genieten van de razendsnelle stootduiken van een valk, de vliegensvlugge achtervolging van een buizerd en als hoogtepunt zal de Amerikaanse Zeearend laten zien hoe deze menig visser nog wat kan leren!

Hunting Experience XL

Dit programma is uit te breiden naar een volledig middag of dagprogramma. Tijdens de Hunting Experience XL gaat u net als onze voorouders ervaren hoe het was om vroeger te jagen. Zo gaat u onder andere boogschieten en leren vuur maken zonder aansteker! Na dit programma stroomt u door naar het boven beschreven Hunting Experience programma, en gaat u de jacht met een roofvogel ervaren.

Vraag naar de prijzen en mogelijkheden!

  • Hybride Valk in duikvlucht
    Hybride Valk in duikvlucht
  • Woestijnbuizerd in de achtervolging
    Woestijnbuizerd in de achtervolging
  • Amerikaanse Zeearend
    Amerikaanse Zeearend

2,5 uur
0 - 10 personen
¤ 300,-
Vanaf 11 personen
¤ 30,00 p.p.
inclusief
flesje drinken

Meer informatie of een boeking aanvragen?

Ja, ik wil graag meer weten over 'The Hunting Experience'!
 * Dit veld is verplicht
 * Graag een geldig emailadres invullen.
 * Dit veld is verplicht