De Roofvogelhoeve

Lords & Ladies

Valkerij- & Visagie-workshop

Valkerij

De mannen gaan aan de slag in de valkerijworkshop. Samen met de valkenier(s) gaat u alles leren over onze heersers van het luchtruim. De valkenier neemt u mee langs de vogels en verteld u alles over het vak en hoe de vogels worden getraind. Als u de nodige theoretische uitleg heeft gehad gaat u ervaren hoe het is om zelf een roofvogel en uil op de valkeniershandschoen vast te houden. Als u eenmaal het juiste gevoel te pakken heeft zal de valkenier samen met u enkele vogels gaan vliegen. U zult onder andere gaan genieten van de geruisloze vlucht van een uil, de schitterende jachtvlucht van een valk en de buizerd welke zich in de gekste bochten zal wringen om zijn prooi te bemachtigen. Als klapper op de vuurpijl zal de valkenier de Amerikaanse Zeearend laten vliegen!

Visagie

Ondertussen worden de dames onder leiding van onze professionele visagiste in de watten gelegd tijdens de visagieworkshop. Je gaat al snel zelf aan de slag, maar wordt natuurlijk geholpen door tips en trucs. Welke kleur past het beste bij u? Hoe kunt u op eenvoudige wijze een mooie make-up aanbrengen? Allerlei vragen die aan de hand van de nodige kennis beantwoord worden tijdens deze workshop. Uiteindelijk bent u omgetoverd in een échte beauty queen en wordt u gefotografeerd tijdens een professionele glamour mini fotoshoot.

Zodra de dames en heren weer bij elkaar komen, is er de mogelijkheid om met één van de vogels op de foto te gaan. Uiteraard ontvangt u achteraf per e-mail de professionele foto's toegestuurd.

 • Bijzonderde fotoshoot met kerkuil
  Bijzonderde fotoshoot met kerkuil
 • Sascha - Amerikaanse Zeearend
  Sascha - Amerikaanse Zeearend
 • Fotoshoot met Europese Oehoe
  Fotoshoot met Europese Oehoe
 • Lannervalk in volle vaart
  Lannervalk in volle vaart

2 uur
0 - 10 personen
¤ 350,-
Vanaf 11 personen
¤ 35,00 p.p.
+/- 50% valkerij
+/- 50% visagie

Meer informatie of een boeking aanvragen?

Ja, ik wil graag meer weten over 'Lords & Ladies'!
 * Dit veld is verplicht
 * Graag een geldig emailadres invullen.
 * Dit veld is verplicht