De Roofvogelhoeve

Picture Perfect

Het perfecte plaatje

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma krijgt u van de valkenier een korte uitleg over de vogels, hoe ze te benaderen en hoe u ze het beste en het mooiste kunt fotograferen. Na deze uitleg gaan we naar buiten waar u de vogels statisch kunt gaan fotograferen. Wij onderscheiden ons in de individuele aandacht voor mens en dier, zodat u de beste en mooiste resultaten krijgt.

Uitgebreid programma

Deze workshop staat onder leiding van een professionele natuurfotograaf. Na ontvangst in de ochtend volgt een een theoretische uitleg van de natuurfotograaf. Na deze uitleg gaan we het geleerde buiten in de praktijk brengen waar de valkenier enkele vogels in een statische positie voor u heeft klaar gezet. Nadat u de eerste plaatjes hebt geschoten gaan we binnen genieten van een heerlijke lunch waar u de gelegenheid heeft uw resultaten te delen en bespreken met de andere deelnemers. Na de lunch gaan we wederom naar buiten om de vogels vast te leggen, ditmaal met een voor hun natuurlijke prooi en (indien de omstandigheden het toelaten) zal de valkenier ook enkele vogels voor u laten vliegen voor vluchtopnames.

Meedoen?

Op Facebook maken wij met regelmaat bekend wanneer er weer een Picture Perfect workshop wordt aangeboden. Like en volg dus onze pagina! (klik hier).

  • Fotogenieke Lannervalk
    Fotogenieke Lannervalk
  • Torenvalk als fotomodel
    Torenvalk als fotomodel
  • Kerkuil in eigen boerderij
    Kerkuil in eigen boerderij

3 uur
59,- p.p.
Inclusief
Ontvangst met koffie, thee en Blokzijler Brok
5 uur
119,- p.p.
Inclusief
Ontvangst met koffie, thee en Blokzijler Brok
Inclusief
Lunchbuffet

Meer informatie of een boeking aanvragen?

Ja, ik wil graag meer weten over 'Picture Perfect'!
 * Dit veld is verplicht
 * Graag een geldig emailadres invullen.
 * Dit veld is verplicht